0935-71 41 61

info@vannasrf.com

Vännäs Ryttarförening

Anpassad ridning​

Drygt en miljon människor i Sverige lever med någon form av funktionsnedsättning. För alla dessa människor kan hästen och stallet erbjuda en värdefull frizon. Hästen är helt fri från fördomar och mötet med hästen sker på lika villkor för alla. Att rida betyder så mycket mer än att bara sitta på en häst. Stallet är en plats för kontakter, avkoppling och med möjlighet till en meningsfull och omväxlande fritid.

LEKTIONER

Ridningen kan ske i ridhus, på utebanor eller i skog och mark. Allt beroende på vad ni har för önskemål. Du rider antigen i grupp eller själv. Lektionerna är förlagda på dagtid eller kvällstid.

KOSTNAD

Terminen betalas i efterskott för de lektioner du närvarat på. Se på vår sida avgifter för aktuellt pris.

ASSISTENTER

Har du en eller flera assistenter som hjälper dig? Då erbjuder vi en gratis utbildning för dessa där vi går igenom säker hästhantering och upplägg av lektioner. Allt för att lektionerna ska fungera på bästa sätt och att ni ska känna er så säkra som möjligt.

PROVA PÅ?

Vill du prova på om detta är något för dig? Kontakta oss så bokar vi in en träff med instruktör och hästar.

SAMVARO

Vår anläggning är till för att användas. Vill ni kanske fika efter ridpasset eller varför inte lunch? Hos oss finns kök och lokaler att använda.

VI HAR ERFARENHET OCH SER MÖJLIGHETERNA

0935 – 71 41 61・info@vannasrf.com・Norrmalm 25, Vännäs