0935-71 41 61

info@vannasrf.com

Vännäs Ryttarförening

Drop in ridning

På drop in ridning får du möjlighet att rida utan att binda upp dig en hel termin. Du bokar helt enkelt upp de lektioner du vill rida. Kanske är det så att du inte har möjlighet att rida varje vecka och därmed inte kan ingå i en vanlig ridgrupp? Eller så kanske du helt enkelt vill passa på att ta en extra lektion förutom din ordinarie någon gång ibland?

I mån av plats tar vi emot dropin i våra ordinarie kvällslektioner, ring eller mejla för mer information. Det anordnas också speciella drop in lektioner som annonseras på vår hemsidas startsida och i ridskolestallet.

Du bör ha ridvana sedan tidigare, men om det visar sig att det finns ett stort intresse även från de som inte ridit tidigare eller inte ridit så länge hittar vi en lösning för det också. Tänk på att ha sko med klack (typ stövlar eller känga), hjälm finns att låna här. Samling sker senast 20 min innan lektionsstart.

Bokning av drop in ridning görs på lista i stallet och via mejl/telefon.  Bokning av lektion kan ske fram till lektionsstart och avbokning sker innan kl 12:00 samma dag som drop in ridning sker. Ej avbokad lektion faktureras.

0935 – 71 41 61・info@vannasrf.com・Norrmalm 25, Vännäs