0935-71 41 61

info@vannasrf.com

Vännas Ryttarförening

God fortsättning på 2024!
2024-01-08 21:49:33
image1

Hoppas du har haft bra jul- och nyårshelger, och överlevt den kalla inledningen på nya året! Brrr säger vi verkligen om denna vecka!

Hästar och personal har haft lite ledigt men nu är alla åter på plats och ridskolan rullar igen denna vecka som varit extra utmanande för alla på gund av kylan.

Vi har en spännande termin framför oss och så här i början vill styrelsen be om överseende på förhand. För som ni kanske vet söker vi en verksamhetschef, och vi hoppas att denne snart är på plats tillsammans med en bra lösning för hur verksamheten ska se ut framöver. Men just nu så kan kontakten med ridskolan/anläggningen tyvärr vara lite bristfällig och svarstiden bli lite längre på mejlen. För detta ber vi om överseende.

Vi har personal på dagarna som främst jobbar med hästarna och anläggningen och sporadiskt på kontoret. Det kan även hända att vi behöver ta in vikarier på lektionerna med kort varsel, och för detta ber vi som sagt om ursäkt i förväg.

Styrelsen har ambitionen att i år jobba mot en mer levande ridskola och anläggning, det är dags för en positiv förändring! Vi kommer tillsammans med personalen se över ridskolans upplägg och planering, vårat hästmaterial, formen för våra ridläger med mera. Vi ser gärna även att initiativen för privatryttare ökar och hoppas på mer spännande aktiviteter.

Har DU förslag på aktiviteter, tips till oss eller något du vill lyfta - eller om du vill engagera dig mer i föreningen, oavsett om du är från ridskolan eller privatryttare - mejla vår ordförande: martinakarlzzon@gmail.com.

2024 – välkommen!
// Styrelsen samt Personalen på VRF