0935-71 41 61

info@vannasrf.com

Vännas Ryttarförening

Nyhetsbrev från styrelsen november
2023-11-27 12:11:50
vrf_logo_200

Hej alla glada hästmänniskor! Hoppas allt är väl med er där ute i stugorna. Nu lider snart detta år mot sitt slut, det har gått fort.

Jättekul att vi har så många elever på ridskolan nu och att grupperna fortsätter fyllas på. Vi hoppas att det fortsätter så 2024, planeringen är i full gång för hur vårterminen ska se ut.

Vi måste tyvärr meddela att AnnaLena slutar hos oss, vi önskar henne lycka till i framtiden. Styrelsen kommer nu att påbörja rekryteringen av en ny verksamhetschef. Mikaela och LisMarie jobbar som vanligt, Sara jobbar kvar på 50 procent året ut och sen har vi kvar våra timmisar; Meja, Agnes och Emma.

Vi hänvisar ridskolefrågor till info@vannasrf.com mailen. Våra anställda svarar i mån av tid, och vi ber om ursäkt om det kan ta några dagar innan ni får svar. Vi ber även respektera deras arbetstider, dom är människor som behöver återhämtning utanför sina arbetstider.

Har man övriga frågor gällande Vännäs Ryttarföreningen så finns två kontaktpersoner man kan höra av sig tills vi har en ny verksamhetschef på plats:

Martina Karlsson, ordförande VRF, 070-3883568, martinakarlzzon@gmail.com
Sebastian Öhgren, styrelseledamot VRF. 070-845 79 41, s.ohgren@icloud.com

Trots att vintern har kommit så pågår arbetet med det nya underlaget på utebanan som tyvärr blev försenat på grund av materialbrist. Vi har dessutom fått påfyllnadsmaterial till stora ridhuset och även lilla kommer att få påfyllnad framöver.

Aktiviteter innan årsskiftet på VRF:
* 29 november tävlingsryttarmöte på Norrmalm Kl 19:00
* 2 december westernsektionen och WE har julavslutning med trail och WE bana. Alla är välkomna oavsett nivå eller tidigare erfarenhet, anmälan görs till westerntraningar@gmail.com
* 4-5 dec hoppträning NIU Lennart Lindelöv
- 8-9 december westernträning Nicklas Christoffersson 
10 december dressyrträning Pia Bolin
* 16 december julklappshoppning för ridskoleekipage samt privata ekipage. Mer info på hemsidan. Anmälan till info@vannasrf.com

Glöm inte att sälja Bingolotter! Dom finns inne på personalkontoret att hämta ut, man bockar av sig på listan, sälj så många du vill :)

Ha det bra ute i stugorna!
Hälsningar styrelsen samt personal på VRF