0935-71 41 61

info@vannasrf.com

Vännäs Ryttarförening

Nyhetsbrev från styrelsen
2023-09-29 13:21:33
379475992_845657117150552_2558817939889666215_n

Hej på er!

Hoppas ni alla mår bra där ute nu när hösten gör entré med svalare luft. 

Har ni sett att vi har fått två nya medarbetare? Meja Wikström och Agnes Eriksson är våra nya timvikarier, välkomna! För många är dom nog inte helt obekanta ansikten, men för er som är lite nyfikna kan ni läsa lite om dem i presentationerna som ligger på VRF:s Instagram. Dom kommer att skolas in i verksamheten framöver och vi hoppas att dom ska trivas!

En annan medarbetare på ridskolan är vår fyrbenta fina Isor som har gjort sig förtjänt av en pensionering och nu ligger ute till försäljning som ni kanske sett. Är du intresserad av honom eller vet någon som skulle kunna erbjuda honom ett bra hem så maila info@vannasrf.com.

Vill du rida mer i höst/vinter, eller känner du någon som kanske borde börja? Just nu håller vi på att sätta ihop lite nya grupper, så skicka in din intresseanmälan på info@vannasrf.com.

Sommaren har både varit extremt torr och blöt, och det har varit en utmaning för främst Lis-Marie att försöka hålla ett bra underlag ute på stora banan - vilken insats du har gjort! Vi hoppas att det ska bli lite lättare att sköta underlagen nästa år då vi fått nya sprinklers på plats och har ett underlagsbyte på stora utebanan som påbörjas inom kort. Det gamla materialet ska bort och nytt skall läggas dit. Det är ett stort jobb och i samband med detta kommer en del maskiner röra sig på anläggningen, främst dagtid. Armaturerna i lilla ridhuset ska bytas ut och det kommer också att ske dagtid. Vi kommer att informera om detta i våra sociala kanaler med kort framförhållning, men hoppas att ni kan ha överseende och att allt kan rulla på utan större problem. 

Vi vill även passa på att skicka ett stort GRATTIS till alla fina placeringar av VRF-ekipagen efter förra helgens hemmatävling samt denna som gått! Även en stor eloge till alla som hjälpte till att styra upp hemmatävlingen och jobbade på den - snyggt jobbat!

Kvar i tävlingskalendern för detta år är dressyren v40 (7-8 okt). Vill du hjälpa till på tävlingen eller kanske baka något, kontakta Bitte på tfn 072-2255432.

Med hälsningar om en härlig höst
//Styrelsen

0935 – 71 41 61・info@vannasrf.com・Norrmalm 25, Vännäs