0935-71 41 61

info@vannasrf.com

Vännas Ryttarförening

Årsmötet check, nu kör vi!
2024-03-03 14:51:12
333679809_946532736481758_2795832862409386767_n

Det känns som att terminen bara springer fram. Ändå skönt för då kommer vi fortare fram till våren och sommaren. Nog är vintern fin med snö och sol, men dom kalla perioderna när saker fryser fast och sönder och allt blir mer svår arbetat, dom hoppar vi gärna över!

På Ridskolan är Sara Hallnor på plats som verksamhetschef från den 12/2, VÄLKOMMEN SARA! Vår fyrbenta kollega Isor har nu gått i pension och åkt till sitt nya hem. Han kommer att vara saknad av oss men vi vet att han åkt som pensionär till ett fantastiskt nytt hem.

Vi har ju flaggat för en kak- och godisförsäljning som snart kommer dra igång. Tanken är att alla intäkter vi får in från försäljningen kommer att gå till inköp av en ny fyrbent kollega! Så jag hoppas ni är lika peppade som oss på att komma igång med försäljningen och se hur mycket vi kan komma upp i. Så nu säljer vi! 😊

Årsmötet gick av stapeln tisdagen den 20 februari
och årsmötesprotokollet kommer strax att finnas på vår hemsida. Nya styrelsen ser ut så här:
Martina Karlsson, ordförande
Bitte Torbjörnsdotter
Hanna Erlandsson
Katarina Sjöström
Sebastian Ögren
Lena Sylwan
Meja Wikström
Margareta Martimo Johansson
Annika Morin
Kerstin Lindqvist
Veronica Jonsson

Vi vill skicka ännu ett STORT TACK till er som avgår eller har gjort er mandatperiod i styrelsen samt valberedningen; Sandra Widmark, Jennifer Sjöström-Johansson, Elin Edling, Ulrika Thingvall samt Åsa Burvall.

Tyvärr kunde inte en ny valberedning utses på årsmötet. Så nu söker vi just dig! Eller om du vet någon som vill engagera sig i klubbens framtid och hjälpa till att hitta engagerade drivna människor? I så fall - skicka ett mail till: martinakarlzzon@gmail.
 
Vi kan även berätta att våra unga ryttare Saga Andersson och Moa Wikström blivit uttagna att i år ingå i Ray Sportryttares Elitlag, hoppning storhäst. Men dom tillhör fortfarande VRF. Vi vill önska alla våra tävlande medlemmar STORT LYCKA till ute på tävlingsbanorna i år!

Avslutningsvis vill vi kalla till ett MEDLEMSMÖTE tisdag den 12/3 kl 18:30 i klubbstugan.
Punkter för mötet är:

- val till tävlingssektionen
- sponsorgrupp
- vad händer 2024
- övriga frågor

Det är dags för val till tävlingssektionen , vill du vara med och engagera dig där? Vi tar gärna emot förslag samt intresseanmälningar innan mötet till: hanna_erl@hotmail.com. Eller vill du kanske göra en insats i sponsorgruppen? Vi behöver all hjälp vi kan få nu av engagerade medlemmar. Så ta en funderare på hur du kan hjälpa din klubb och kom på mötet så ser vi till att hjälpas åt att lyfta klubben tillsammans under 2024!

// Styrelsen samt personal på VRF